Κοντοσούβλι στην κατσαρόλα

2014-04-12
κοντοσουβλι στην κατσαρολα
  • Σερβίρεις : 10-12
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 2:30 h
  • Έτοιμη σε : 2:40 h

Μια ιδιαίτερη συνταγή για κοντοσούβλι στην κατσαρόλα προτού το ψήσουμε που κάνει το κρέας μελένιο και πολύ μαλακό!

Υλικά

  • 4 κιλά χοιρινό κρέας για κοντοσούβλι κομμένο
  • 2 αρνίσια εντεράκια
  • 1 Μπόλια αρνίσια
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 1 λίτρο νερό
  • Ρίγανη

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα 1 λίτρο νερό και αλάτι

Βήμα 2

Ρίχνουμε το κρέας και το αφήνουμε σκεπασμένο στο ψυγείο από την προηγούμενη μέρα

Βήμα 3

Πλένουμε το κρέας, το στραγγίζουμε και πασπαλίζουμε με αλάτι-πιπέρι και ρίγανη

Βήμα 4

Το περνάμε από τη σούβλα και τυλίγουμε με τα εντεράκια και τη μπόλια

Βήμα 5

Ψήνουμε στα κάρβουνα για δυόμιση ώρες

Βήμα 6

Το κοντοσούβλι στην κατσαρόλα είναι έτοιμο!

 

Tips

  • Μπορείς να το βράσεις λίγο πριν το βάλεις στη σούβλα
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή