Κοντοσούβλι στη γάστρα με πατάτες

2014-04-10
κοντοσουβλι στη γαστρα με πατατες
  • Σερβίρεις : 4-6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 3:000 h
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 60m
  • Έτοιμη σε : 4:000 h

Μια πολύ καλή συνταγή για κοντοσούβλι στη γάστρα με πατάτες που γίνεται εύκολα και πετυχαίνει πάντα το τέλειο αποτέλεσμα!

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε χοντρά κομμάτια
  • 1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά κομμένη
  • 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
  • 2 κουτ.σούπας μουστάρδα
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Μια πρέζα θυμάρι
  • 6 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζουμε το κρέας μαζί με όλα τα υλικά σε ένα μπολ

Βήμα 2

Σκεπάζουμε και αφήνουμε να μαριναριστεί για 3 ώρες

Βήμα 3

Περνάμε το κρέας από σουβλάκια ή τοποθετούμε το ένα κολλητά πάνω στο άλλο

Βήμα 4

Βάζουμε στη γάστρα μαζί με τη μαρινάδα και τις πατάτες

Βήμα 5

Ψήνουμε στους 180ο βαθμούς για 1 ώρα περίπου

Βήμα 6

Το κοντοσούβλι στη γάστρα με πατάτες είναι έτοιμο

 

Tips

  • Προτίμησε χοιρινή σπάλα για το κοντοσούβλι
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(3.5 / 5)

3.5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή