Κοντοσούβλι στη σούβλα

2014-04-10
Κοντοσούβλι στη σουβλα
  • Σερβίρεις : 10
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 3:000 h
  • Έτοιμη σε : 3:10 h

Μια παραδοσιακή συνταγή για να φτιάξεις κοντοσούβλι στη σούβλα και να γιορτάσεις το Πάσχα με το πιο νόστιμο πιάτο!

Υλικά

  • 3 κιλά χοιρινό κομμένο για κοντοσούβλι
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 κούπα δεντρολίβανο
  • Μισή κούπα πάπρικα
  • ¼ κούπας ρίγανη
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Πλένουμε το κρέας καλά και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ

Βήμα 2

Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και μαρινάρουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ

Βήμα 3

Ψήνουμε στη σούβλα στην πιο υψηλή θέση από τα κάρβουνα για περίπου 3 ώρες

Βήμα 4

Το κοντοσούβλι στη σούβλα είναι έτοιμο!

 

Tips

  • Μπορείς το πρώτο μισάωρο να σκεπάσεις με αλουμινόχαρτο
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή