Κοντοσούβλι στη σχάρα

2014-04-12
Κοντοσουβλι στη σχαρα
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 50m
  • Έτοιμη σε : 55m

Μια μοναδική συνταγή για κοντοσούβλι στη σχάρα για ένα πεντανόστιμο, πασχαλινό πιάτο!

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό κρέας για σουβλάκια, κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 2 πιπεριές πράσινες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 5 ντομάτες χοντροκομμένες
  • Μια πρέζα πάπρικα
  • Σκόρδο σε σκόνη
  • Αλάτι-πιπέρι
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • Λίγο ελαιόλαδο

Διαδικασία

Βήμα 1

Πλένουμε το κρέας και ρίχνουμε πάπρικα και σκόρδο

Βήμα 2

Περνάμε το κρέας εναλλάξ με τα λαχανικά

Βήμα 3

Ψήνουμε στη σχάρα μέχρι να πάρει χρώμα

Βήμα 4

Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε χυμό λεμόνι

Βήμα 5

Το κοντοσούβλι στη σχάρα είναι έτοιμο!

 

Tips

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή