Κοντοσούβλι στο τζάκι

2014-04-09
κοντοσουβλι στο τζακι
  • Σερβίρεις : 6-8
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 1:30 h
  • Έτοιμη σε : 1:35 h

Μια διαφορετική συνταγή για να φτιάξετε το Πάσχα κοντοσούβλι στο τζάκι αν ο καιρός δεν επιτρέπει να σουβλίσετε έξω ή αν σας αρέσει αυτή η μοναδική γεύση που έχουν τα φαγητά που γίνονται στο τζάκι!

Υλικά

  • 2 κιλά χοιρινό κρέας κομμένο για κοντοσούβλι
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Λίγη ρίγανη

Διαδικασία

Βήμα 1

Πλένουμε το κρέας και το στεγνώνουμε

Βήμα 2

Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε ρίγανη

Βήμα 3

Το περνάμε από τη σούβλα και το βάζουμε μπροστά από τη δυνατή φωτιά

Βήμα 4

Ψήνουμε για μιάμιση ώρα περίπου

Βήμα 5

Το κοντοσούβλι στο τζάκι είναι έτοιμο!

 

Tips

  • Καλό είναι να χρησιμοποιήσεις σούβλα με βάση ώστε να μην γεμίσει με ζουμιά ο χώρος του τζακιού!
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή