Κοντοσούβλι χοιρινό με μπόλια

2014-04-10
Κοντοσουβλι χοιρινο με μπολια
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 2:000 h
  • Έτοιμη σε : 2:05 h

Μια εξαίσια συνταγή για κοντοσούβλι χοιρινό με μπόλια που θα λιώνει στο στόμα και θα εντυπωσιάσει στο πασχαλινό τραπέζι.

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό κρέας κομμένο για κοντοσούβλι (λαιμός)
  • 2 ντομάτες κομμένες
  • 2 πιπεριές κομμένες
  • 1 κουτ.σούπας ρίγανη
  • 1 κουτ.σούπας κόλιανδρο
  • 1 Αρνίσια μπόλια

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζουμε το κρέας στη σούβλα εναλλάξ με τα λαχανικά

Βήμα 2

Ρίχνουμε τα μπαχαρικά

Βήμα 3

Περνάμε από πάνω και διπλώνουμε τη μπόλια

Βήμα 4

Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό ταψί και ψήνουμε στους 180ο βαθμούς για 2 ώρες

Βήμα 5

Το κοντοσούβλι χοιρινό με μπόλια είναι έτοιμο!

 

Tips

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή