Κορμός γλυκό μωσαϊκό με μερέντα και κρέμα γάλακτος

2015-10-04
kormos-mwsaiko-me-merenta
  • Σερβίρεις : 4-6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 0m
  • Έτοιμη σε : 2:000 h

Το γλυκό κορμός είναι από τα αγαπημένα γλυκά των παιδιών και ιδανικό για να το φτιάξεις για να το σερβίρεις σε κάποιο γεύμα ή και στη διάρκεια της ημέρας. Είναι γενικά εύκολο στην παρασκευή του σε σχέση με τα υπόλοιπα γλυκά. Η συγκεκριμένη συνταγή για κορμό που σου παρουσιάζω είναι μια πολύ εύκολη και γρήγορη πρόταση με πραγματικά λίγα υλικά. Ο κορμός μωσαϊκό με μερέντα λοιπόν θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους και δεν θα σας πάρει παραπάνω από 10 λεπτά να τον φτιάξετε. Όταν τον ετοιμάσετε στείλτε μου την γνώμη και τις παρατηρήσεις σας. Προσωπικά τον θεωρώ εξαιρετικά νόστιμο και γευσικό.

Υλικά

  • 1 μεγάλο κουτί μερέντα
  • 250 γρ κρέμα γάλακτος
  • 1 1/2 πακέτα μπισκότα

Διαδικασία

Βήμα 1

Σπάμε τα μπισκότα σε ένα μπωλ

Βήμα 2

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να αφρατέψει και προσθέτουμε τη μερέντα και ανακατεύουμε.

Βήμα 3

Ρίχνουμε το μίγμα στα μπισκότα και τα ανακατεύουμε όλα μαζί,

Βήμα 4

Τοποθετούμε το μίγμα σε μία λαδόκολα, το τυλίγουμε σε ρολό και το βάζουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες.

Βήμα 5

Το κόβουμε σε φέτες και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή