Κουραμπιέδες βουτύρου με αμύγδαλα (του Παρλιάρου)

2014-11-18
Κουραμπιέδες βουτύρου Παρλιάρος
  • Σερβίρεις : 70
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 30m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 50m

Μια πολύ νόστιμη συνταγή, οι κουραμπιέδες βουτύρου με αμύγδαλα του Παρλιάρου είναι ίσως οι πιο νόστιμοι κουραμπιέδες που δοκιμάσατε ποτέ! Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας τα Χριστούγεννα και να απολαύσετε μαζί με την οικογένειά σας στις γιορτές! Γίνονται σχετικά εύκολα με πάντα ένα εντυπωσιακό και εύγεστο αποτέλεσμα! Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

Υλικά

  • 600 γρ. αλεύρι
  • 300 γρ. βούτυρο γάλακτος
  • 130 γρ. αμύγδαλο
  • Μισό κουτ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 βανίλια
  • 100 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 25 γρ. μαύρο ρούμι
  • Ζάχαρη άχνη

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα μίξερ ανακατεύουμε το βούτυρο με τα 100 γραμμάρια άχνη

Βήμα 2

Αφήνουμε να αφρατέψει ανακατεύοντας για 20 λεπτά

Βήμα 3

Ψήνουμε τα αμύγδαλα για 10 λεπτά και τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια

Βήμα 4

Ψήνουμε τα αμύγδαλα για 10 λεπτά και τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια

Βήμα 5

Ρίχνουμε τα αμύγδαλα και το ρούμι ανακατεύοντας για 10 λεπτά

Βήμα 6

Ρίχνουμε τα αμύγδαλα και το ρούμι ανακατεύοντας για 10 λεπτά

Βήμα 7

Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 170 βαθμούς

Βήμα 8

Όταν κρυώσουν πασπαλίζουμε μα άχνη

Βήμα 9

Οι κουραμπιέδες βουτύρου με αμύγδαλα του Παρλιάρου είναι έτοιμοι

 

Tips

Τύπος Συνταγής: Ετικέτες:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή