Κρέπες αλμυρές με γέμιση από λαχανικά

2015-02-13
krepes-me-laxanika
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 20m

Μια νόστιμη και απλή συνταγή για να φτιάξετε κρέπες αλμυρές με γέμιση από λαχανικά. Πολύχρωμα λαχανικά ελαφρά ψημένα για να διατηρούν το χρώμα και την γεύση τους συνδυασμένα με λευκό κατσικίσιο τυρί. Ενας συνδυασμός στον οποιον δεν λένε όχι ούτε οι λάτρεις του κρέατος. Συνοδεύστε το φαγητό σας με ενα ωραίο λευκό κρασί και απολαύστε ενα ελαφρύ δείπνο.

Υλικά

  • 8 κρέπες
  • 1 πιπεριά φλωρίνης σε κυβάκια
  • 1 πράσινη πιπεριά σε κυβάκια
  • 1 μικρή μελιτζάνα σε κυβάκια
  • 15 μανιτάρια σε φέτες
  • 1 κρεμμύδι σε κυβάκια
  • 3 κ.σ. καλαμπόκι βρασμένο
  • 16 κ.σ. κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο

Διαδικασία

Βήμα 1

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180

Βήμα 2

Σε ενα τηγάνι ρίχνουμε τα λαχανικά με 3 κουταλιές νερό, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν

Βήμα 3

Ρίχνουμε το καλαμπόκι και 2 κουταλιές ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε για 2 λεπτά

Βήμα 4

Αποσύρουμε απο την φωτιά και αφήνουμε λίγο να κρυώσουν

Βήμα 5

Απλώνουμε σε 8 κρέπες τα λαχανικά και 2 κουταλιές τυρί σε κάθε μια

Βήμα 6

Τις τυλίγουμε σε ρολό και βάζουμε σε ενα πυρέξ

Βήμα 7

Ψήνουμε τις κρέπες για 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί

Βήμα 8

Οι κρέπες αλμυρές με γέμιση από λαχανικά είναι έτοιμες

 

 

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή