Κρεατόσουπα Αργυρώς

2014-06-21
Κρεατοσουπα αργυρως
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 1:10 h
  • Έτοιμη σε : 1:25 h

Μια τέλεια συνταγή για σούπα, η κρεατόσουπα Αργυρώς με κριθαράκι σίγουρα θα σας ενθουσιάσει!

Υλικά

  • 5 μοσχαρίσια με λίγο ψαχνό κόκαλα (για σούπα)
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 σέλερι ψιλοκομμένα
  • 2 καρότα ψιλοκομμένα
  • 1 φλιτζ. πουμαρό ντομάτα ή φρέσκια ψιλοκομμένη
  • 1 φλιτζ. κριθαράκι
  • 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Πλένουμε καλά τα κόκαλα και τα βάζουμε με κρύο νερό σε μια κατσαρόλα να τα σκεπάζει

Βήμα 2

Βράζουμε για 40 λεπτά και ξαφρίζουμε

Βήμα 3

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε τα λαχανικά εκτός από την ντομάτα

Βήμα 4

Τα ρίχνουμε στη σούπα μαζί με τη ντομάτα και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά

Βήμα 5

Προσθέτουμε το κριθαράκι, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε μέχρι να γίνει το κριθαράκι

Βήμα 6

Ξεκολλάμε το κρέας από το κόκαλο το ρίχνουμε στη σούπα

Βήμα 7

Η κρεατόσουπα Αργυρώς είναι έτοιμη!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή