Κροκέτες μπακαλιάρου με μπύρα τηγανιτές

2014-11-12
κροκετες μπακαλιαρου με μπιρα
  • Σερβίρεις : 8-10
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 15m
  • Έτοιμη σε : 25m

Μια πολύ ωραία συνταγή για να φτιάξεις κροκέτες μπακαλιάρου με μπύρα τηγανιτές, ένα πολύ νόστιμο και εύκολο πιάτο για να σερβίρεις στους καλεσμένους σου σε ένα πάρτι ή στα παιδιά αφού είναι τέλειο σνακ για τα παιδικά πάρτι. Μπορείς να τα φτιάξεις και στο καθημερινό τραπέζι αφού είναι μια καλή επιλογή για να πείσεις τα παιδιά να φάνε το ψάρι τους!

Υλικά

  • 8 φιλέτα μπακαλιάρου
  • Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 1 κούπα αλεύρι
  • 2 κουτ.γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • 2 κουτ.γλ. πάπρικα
  • 1 αυγό χτυπημένο
  • 1 κουτί μπύρα

Διαδικασία

Βήμα 1

Πλένουμε το ψάρι, το στεγνώνουμε καλά και αλατοπιπερώνουμε

Βήμα 2

Αναμειγνύουμε το αλεύρι με το σκόρδο, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι

Βήμα 3

Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε

Βήμα 4

Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μικρά στρογυλλά κομμάτια και τα περνάμε από τη μπύρα και μετά από το αλεύρι

Βήμα 5

Τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν

Βήμα 6

Οι κροκέτες μπακαλιάρου με μπύρα τηγανιτές είναι έτοιμες

 

Tips

  • Μπορείς να φτιάξεις την ίδια συνταγή και με κάποιο άλλο φιλεταρισμένο ψάρι!
Τύπος Συνταγής: ,
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή