Κροκέτες μπακαλιάρου (μπακαλιαροκροκέτες) με μπύρα χωρίς αυγά από την Αργυρώ

2015-01-24
Μπακαλιαροκροκετες με μπυρα αργυρω
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 30m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 25m
  • Έτοιμη σε : 55m

Μια πολύ καλή συνταγή, οι μπακαλιαροκροκέτες με μπύρα χωρίς αυγά από την Αργυρώ γίνονται εύκολα και πάντα με επιτυχία. Μια απλή συνταγή που δεν θα σας παιδέψει. Νόστιμες κροκέτες που θα αρέσουν πολύ στους καλεσμένους σας αφού συνδυάζουν τέλεια τα μυρωδικά με το ψάρι σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Καλή όρεξη!

Υλικά

  • Μισό κιλό καθαρισμένος μπακαλιάρος
  • 2 κρεμμύδια τριμμένα
  • 4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 κουτάκι μπίρα
  • Μισό ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
  • Μισό ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • Πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα μπολ μαδάμε τον μπακαλιάρο και προσθέτουμε τα μυρωδικά, τα κρεμμύδια, το πιπέρι και τη μπύρα

Βήμα 2

Ανακατεύουμε και προσθέτουμε στο τέλος τα αλεύρι

Βήμα 3

Αφήνουμε τον χυλό σκεπασμένο για 20 λεπτά

Βήμα 4

Αφήνουμε τον χυλό σκεπασμένο για 20 λεπτά

Βήμα 5

Τηγανίζουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν χρώμα

Βήμα 6

Σερβίρουμε αφού τις στραγγίξουμε σε χαρτί κουζίνας

Βήμα 7

Οι μπακαλιαροκροκέτες με μπύρα χωρίς αυγά από την Αργυρώ είναι έτοιμες

 

Tips

  • Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα μυρωδικά της επιλογής σας
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή