Λαζάνια με σπανάκι και ανθότυρο

2014-05-28
λαζανια με σπανακι και ανθοτυρο
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 45m
  • Έτοιμη σε : 55m

Μια πολύ νόστιμη συνταγή για λαζάνια με σπανάκι και ανθότυρο που μπορείς να φτιάξεις εύκολα για το μεσημεριανό γεύμα της οικογένειας.

Υλικά

  • 1 πακέτο λαζάνια
  • 1 συσκευασία σάλτσα ντομάτας
  • 500 γρ. σπανάκι
  • 500 γρ. ανθότυρο
  • 2 κούπες μοτσαρέλα τριμμένη
  • 1 κουτ.γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • 2 κουτ.γλ. άνηθο
  • 1 αυγό
  • Ελαιόλαδο

Διαδικασία

Βήμα 1

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς

Βήμα 2

Ρίχνουμε σε ένα πιρέξ δυο κουταλιές σάλτσα

Βήμα 3

Σε μια κατσαρόλα μαραίνουμε το σπανάκι σε ελαιόλαδο

Βήμα 4

Το βάζουμε σε μπολ μαζί με τον άνηθο, το σκόρδο, το αυγό και το ανθότυρο

Βήμα 5

Βάζουμε μια στρώση λαζάνια στο ταψί και από πάνω το μείγμα του σπανακιού

Βήμα 6

Επαναλαμβάνουμε άλλη μια στρώση και ρίχνοντας πάνω –πάνω τη μοτσαρέλα

Βήμα 7

Ψήνουμε για 40 λεπτά περίπου

Βήμα 8

Τα λαζάνια με σπανάκι και ανθότυρο είναι έτοιμα!

 

Tips

  • Μπορείς να προσθέσεις και άλλα τυριά της επιλογής σου!
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή