Ψάρι λαυράκι φιλέτο λαδολέμονο στο φούρνο

2014-08-23
λαυρακι λαδολεμονο
  • Σερβίρεις : 2
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 15m
  • Έτοιμη σε : 20m

Μια καταπληκτική συνταγή για ψάρι λαυράκι φιλέτο λαδολέμονο στο φούρνο, ένα πολύ ωραίο πιάτο για να σερβίρεις στο οικογενειακό τραπέζι. Γίνεται πολύ εύκολα και είναι μια απλή και πραγματικά νόστιμη συνταγή που δεν πρέπει να λείπει από κανένα, ελληνικό τραπέζι. Συνόδευσε με λαχανικά ή με ρύζι για να το κάνεις πιο απολαυστικό για τα παιδιά! Είναι πολύ θρεπτικό και χορταστικό.

Υλικά

  • 2 φιλέτα λαυράκι
  • Χυμός από 1 λεμόνι
  • 1 κουτ.γλ. θυμάρι
  • 1/3 κούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς

Βήμα 2

Λαδώνουμε ένα πυρέξ και αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα

Βήμα 3

Τα περιχύνουμε με ελαιόλαδο, χυμό λεμόνι, θυμάρι και σκόρδο

Βήμα 4

Ψήνουμε για 15 λεπτά και σερβίρουμε με το ζουμί του

Βήμα 5

Το ψάρι λαυράκι φιλέτο λαδολέμονο στο φούρνο είναι έτοιμο

 

Tips

  • Αν βάλεις και πατάτες μαζί, ψήστε για 20 λεπτά πριν  προσθέσεις το ψάρι
  • Μπορείς να φτιάξεις παραπάνω λαδολέμονο για να σερβίρεις μαζί
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή