Λαχανόρυζο με μοσχάρι

2014-05-02
Λαχανορυζο με μοσχαρι
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 2:10 h
  • Έτοιμη σε : 2:15 h

Μια τέλεια συνταγή για λαχανόρυζο με μοσχάρι, ένα μυρωδάτο πιάτο που είναι διανικό για το μεσημεριανό, οικογενειακό τραπέζι.

Υλικά

  • Μισό κιλό μοσχάρι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πράσο ψιλοκομμένο
  • 1 κούπα ρύζι
  • Ελαιόλαδο
  • 1 μικρό λάχανο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης σε λωρίδες
  • 1 πιπεριά κέρατο σε λωρίδες
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες

Διαδικασία

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας ανακατεύοντας από όλες τις πλευρές

Βήμα 2

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα υπόλοιπα λαχανικά

Βήμα 3

Προσθέτουμε τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι

Βήμα 4

Σιγοβράζουμε για περίπου 2 ώρες

Βήμα 5

Το λαχανόρυζο με μοσχάρι είναι έτοιμο!

 

Tips

  • Μπορείς να προσθέσεις λίγο τσίλι!
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή