Λινγκουίνι με καβουρμά

2014-10-01
λινγκουινι με καβουρμα
  • Σερβίρεις : 2
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 15m
  • Έτοιμη σε : 20m

Μια πολύ καλή συνταγή για να μαγειρέψεις λινγκουίνι με καβουρμά, ένα πολύ νόστιμο πιάτο για μεσημεριανό ή βραδινό είτε για την οικογένεια είτε για ένα τραπέζι με φίλους ή συγγενείς. Γίνεται πολύ εύκολα και έχει πραγματικά μοναδική γεύση. Δεν θα χρειαστεί να παιδευτείς καθόλου για να έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Υλικά

  • Μισό πακέτο λιγκουίνι
  • 150-200 γρ. καβουρμάς
  • 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελ. σκόρδο ψιλοκομμένες
  • Λίγη ματζουράνα
  • 1 ζωμό κότας
  • 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
  • 3/4 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Βράζουμε τα λιγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

Βήμα 2

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι

Βήμα 3

Τσιγαρίζουμε το σκόρδο και τον καβουρμά

Βήμα 4

Ανακατεύουμε και ρίχνουμε τον ζωμό διαλυμένο σε λίγο νερό

Βήμα 5

Προσθέτουμε τη ντομάτα, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 25 λεπτά

Βήμα 6

Ρίχνουμε τα μακαρόνια στη σάλτσα και ανακατεύουμε

Βήμα 7

Προσθέτουμε τη μαντζουράνα και το τυρί και σερβίρουμε

Βήμα 8

Τα λιγκουίνι με καβουρμά είναι έτοιμα

 

Tips

  • Μπορείς να προσθέσεις πράσο
  • Αν θέλεις πιο κρεμώδη σάλτσα μπορείς να ρίξεις και λίγο γιαούρτι, ταιριάζει!
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή