Λούτσος στη λαδόκολλα

2015-09-19
Λούτσος στη λαδόκολλα
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 45m
  • Έτοιμη σε : 60m

Ο λούτσος στη λαδόκολλα είναι μια από τις αγαπημένες μου συνταγές για ψάρι και είναι το πιάτο που θα σου παρουσιάσω μέσα από τον ιστότοπό μας παρακάτω ως μία πολύ νόστιμη και ελαφριά γευστική πρόταση. Η διαδικασία παραγωγής του φαγητού μας είναι ιδιαίτερα απλή και το μόνο που χρειαστεί να κάνεις είναι να ψιλοκόψεις λαχανικά της αρεσκείας σου καθώς η συνταγή είναι ευέλικτη ως προ την επιλογή αυτή, να τα τοποθετήσεις εν συνεχεία επάνω σε λαδόκολα και σε στρώσεις, επάνω θα τοποθετήσεις το ψάρι και θα περιχύσεις το φαγητό με λευκό κρασάκι, ελαιόλαδο και τα κατάλληλα φυσικά αρωματικά. Μετά από περίπου 45 λεπτά στο φούρνο όλοι θα γλείφουν και τα δάχτυλά τους. Περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλια σου στο χώρο που έχει διαμορφωθεί στο κάτω μέρος της σελίδας. Συνοδεύεται τέλεια με μια από τις συνταγές με σαλάτα που σου έχουμε προτείνει στην ιστοσελίδα μας.

Υλικά

  • 1 κιλό λούτσος
  • 2 ντομάτες
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • 4 κολοκυθάκια
  • 1 καρότο
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 2 πατάτες μεγάλες
  • μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1/4 φλιτζανιού λευκό κρασί
  • αλατοπίπερο

Διαδικασία

Βήμα 1

Αρχικά κάνουμε όλη την προεργασία καθαρίζοντας καλά το ψάρι μας και κόβωντας σε μικρά κομμάτια τα λαχανικά μας.

Βήμα 2

Στη συνέχεια αλατίζουμε καλά τόσο το ψάρι μας όσο και τα λαχανικά και τοποθετούμε σιγά σιγά και σε στρώσεις τα λαχανικά μας επάνω στη λαδόκολα.

Βήμα 3

Επάνω από τα λαχανικά μας προσθέτουμε το ψάρι.

Βήμα 4

Περιχύνουμε από πάνω το ελαιόλαδο, το κρασί και προσθέτουμε το σκόρδο, τις πιπεριές, το μαϊντανό και τη ντομάτα.

Βήμα 5

Κλείνουμε καλά τη λαδόκολα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή