Μανιταρόσουπα με ρύζι

2014-03-16
Μανιταρόσουπα με ρύζι
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 15m
  • Έτοιμη σε : 20m

Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για μανιταρόσουπα με ρύζι που είναι πολύ εντυπωσιακή και εγγυάται επαγγελματικό… αποτέλεσμα!

Υλικά

  • 5 μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • Ελαιόλαδο
  • 1 κούπα ζωμό κότας
  • Μισό ματσάκι ψιλοκομμένο θυμάρι
  • 100 γρ. ρύζι μπασμάτι
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο σε μέτρια θερμοκρασία

Βήμα 2

Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και ανακατεύουμε για 2 λεπτά

Βήμα 3

Προσθέτουμε το θυμάρι και τα μανιτάρια καθαρισμένα και ψιλοκομμένα

Βήμα 4

Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τον ζωμό κότας

Βήμα 5

Αφήνουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε το ρύζι

Βήμα 6

Βάζουμε ένα λίτρο νερό και βράζουμε

Βήμα 7

Η μανιταρόσουπα με ρύζι είναι έτοιμη!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(4 / 5)

4 5 4
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

4 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή