Μαρινάδα για κοντοσούβλι χοιρινό στη σούβλα

2014-04-10
Μαριναδα για κοντοσουβλι χοιρινο στη σουβλα
  • Σερβίρεις : 8
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 2m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 0m
  • Έτοιμη σε : 2m

Μια πλούσια συνταγή για μαρινάδα για κοντοσούβλι χοιρινό στη σούβλα που θα δώσει εξαιρετικό άρωμα και νοστιμιά στο πασχαλινό κρέας!

Υλικά

  • 3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδου πολτοποιημένες
  • Χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1 κουτ.σούπας μαϊντανό
  • 1 κουτ.γλ. βασιλικό
  • Μια πρέζα θυμάρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ

Βήμα 2

Προσθέτουμε το κοντοσούβλι χοιρινό

Βήμα 3

Αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες

Βήμα 4

Η μαρινάδα για κοντοσούβλι χοιρινό στη σούβλα είναι έτοιμη!

 

Tips

  • Διατηρείται στο ψυγείο
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(3.8 / 5)

3.8 5 4
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

4 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή