Μινεστρόνε με κριθαράκι

2014-06-19
Μινεστρονε με κριθαρακι
  • Σερβίρεις : 4-6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 25m
  • Έτοιμη σε : 30m

Μια πολύ καλή συνταγή για μινεστρόνε με κριθαράκι μια τέλεια σούπα για μεσημεριανό και βραδινό.

Υλικά

  • 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 καρότα ψιλοκομμένα
  • 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 σέσκουλο ψιλοκομμένο
  • 1 πουμαρό ντομάτα
  • 1 κλωνάρι δενδρολίβανο
  • 1 κονσέρβα φασόλια πλυμένα και στραγγισμένα
  • 400 γρ. ζωμός κότας
  • 30 γρ. παρμεζάνα
  • 1 κούπα κριθαράκι
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε ελαιόλαδο

Βήμα 2

Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα καρότα, το σέλερι και το σκόρδο

Βήμα 3

Ανακατεύουμε για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν

Βήμα 4

Προσθέτουμε το σέσκουλο και ανακατεύουμε για άλλα 2 λεπτά

Βήμα 5

Προσθέτουμε τις ντομάτες και το δενδρολίβανο

Βήμα 6

Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά και προσθέτουμε τον ζωμό

Βήμα 7

Ρίχνουμε το κριθαράκι και την παρμεζάνα

Βήμα 8

Σιγοβράζουμε για 15-20 λεπτά και προσθέτουμε τα φασόλια και τον μαϊντανό

Βήμα 9

Ανακατεύουμε για 2 λεπτά και αφαιρούμε το δενδρολίβανο

Βήμα 10

Η μινεστρόνε με κριθαράκι είναι έτοιμη

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(3 / 5)

3 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή