Μινεστρόνε Τοσκάνης

2014-06-17
Μινεστρονε Τοσκανης
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 25m

Μια παραδοσιακή συνταγή για καταπληκτική μινεστρόνε Τοσκάνης που μπορείς να φτιάξεις εύκολα για μεσημεριανό ή βραδινό!

Υλικά

  • 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κολοκυθάκι κομμένο σε ροδέλες
  • 1 μικρή κίτρινη κολοκύθα κομμένη
  • 1 καρότο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 4 κούπες ζωμός κότας
  • 1 πουμαρό ντοματάκια
  • 1 κονσέρβα φασόλια
  • Μισή κούπα μικρά μακαρόνια
  • Φρέσκο θυμάρι
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 1/4 κούπας φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος

Διαδικασία

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα

Βήμα 2

Προσθέτουμε το καρότο, το κρεμμύδι, το κολοκυθάκια και την κολοκύθα

Βήμα 3

Ανακατεύουμε για 10 λεπτά και προσθέτουμε το σκόρδο

Βήμα 4

Προσθέτουμε τον ζωμό και την ντομάτα και σιγοβράζουμε

Βήμα 5

Προσθέτουμε τα φασόλια, τα μακαρόνια και το θυμάρι και βράζουμε για 10 λεπτά

Βήμα 6

Αφαιρούμε το θυμάρι, γαρνίρουμε με βασιλικό και σερβίρουμε!

Βήμα 7

Η μινεστρόνε Τοσκάνης είναι έτοιμη!

 

Tips

  • Πρόσθεσε τα μυρωδικά της επιλογής σου!
  • Σέρβιρε με τριμμένη παρμεζάνα
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή