Μοσχάρι κατσαρόλας με άσπρη σάλτσα

2014-05-16
Μοσχάρι κατσαρόλας με άσπρη σάλτσα
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 40m
  • Έτοιμη σε : 60m

Μια εξαιρετική, πάρα πολύ γευστική και νόστιμη παραδοσιακή Ηπειρώτικη συνταγή για να μαγειρέψεις το μοσχάρι κατσαρόλας με άσπρη σάλτσα σου παρουσιάζω παρακάτω, ακριβώς όπως το περιγράφει η γιαγιά μου στο τετράδιο των συνταγών της. Δοκίμασε να την φτιάξεις και στείλε μου σχόλια και εντυπώσεις στο κάτω μέρος της σελίδας.

Υλικά

  • 1 ποτηράκι του κρασιού λάδι
  • 1 κιλό κρέας
  • 1 κρεμμύδι μέτριο
  • δύο ποτηράκια του κρασιού αλεύρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Βράζουμε το κρέας.

Βήμα 2

Αφού βράσει καλά, ρίχνουμε το λάδι στο τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.

Βήμα 3

Όταν ροδοκοκκινίσει, ρίχνουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε συνέχεια, ωσότου κοκκινίσει και αυτό καλά.

Βήμα 4

Τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το κρέας, σιγά - σιγά και ανακατεύοντας, τ' αφήνουμε να βράσουν μαζί για 5 λεπτά και κατεβάζουμε το φαγητό από τη φωτιά.

Βήμα 5

Το μοσχάρι κατσαρόλας με άσπρη σάλτσα είναι έτοιμο και το σερβίρουμε χλιαρό.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(4.7 / 5)

4.7 5 3
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

3 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή