Μοσχάρι με πιπεριές στην κατσαρόλα

2014-05-19
Μοσχάρι με πιπεριές στην κατσαρόλα
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 45m
  • Έτοιμη σε : 60m

Μια καταπληκτική και ιδιαίτερα γευστική συνταγή για να μαγειρέψεις το μοσχάρι με πιπεριές στην κατσαρόλα θα βρεις παρακάτω, ακριβώς όπως το περιγράφει η γιαγιά μου στο συνταγολόγιο της. Η συνταγή είναι σπεσιαλιτέ από την Λάρισα και σου προτείνω να την φτιάξεις και να μοιραστείς την γνώμη σου και αν χρησιμοποίησες παραλλαγές μαζί μας.

Υλικά

  • 1 κιλό κρέας μοσχάρι
  • 1 κιλό κρεμμύδια ξερά
  • 1 κιλό ντομάτες ξεφλουδισμένες και ώριμες
  • 1 κιλό πιπεριές
  • 1 φλιτζάνι λάδι
  • ανάλογο αλάτι και πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και το καβουρδίζουμε στο λάδι.

Βήμα 2

Όταν το κρέας μισοβράσει μέσα στο λάδι, σε σιγανή φωτιά, ρίχνουμε το κρεμμύδι κομμένο λεπτές φέτες, τις πιπεριές κομμένες μικρά κομμάτια, τις ντομάτες λίγο χοντροκομμένες, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε να μαραθούν στο λάδι.

Βήμα 3

Προσθέτουμε ανάλογο νερό και αφήνουμε να βράσουν σε σιγανή φωτιά μέχρις ότου μείνουν μόνο με το λαδάκι τους.

Βήμα 4

Το μοσχάρι με πιπεριές στην κατσαρόλα είναι έτοιμο για να το σερβίρουμε.

Τύπος Συνταγής: ,
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή