Μοσχάρι κρέας κοκκινιστό με χυλοπίτες στη γάστρα

2014-09-28
μοσχαρι με χυλοπιτες στη γαστρα
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 1:30 h
  • Έτοιμη σε : 1:40 h

Μια πολύ νόστιμη συνταγή για να μαγειρέψεις μοσχάρι κρέας κοκκινιστό με χυλοπίτες στη γάστρα στο φούρνο, ένα τέλειο φαγητό που αρέσει σε όλους και μπορείς να το φτιάξεις χωρίς κόπο. Με αυτή τη συνταγή θα το φτιάξεις εύκολα στο σπίτι με λίγα υλικά που συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Καλή όρεξη!

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
  • 1 πακέτο χυλοπίτες
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • Μισή κούπα ελαιόλαδο
  • Μισή κούπα κόκκινο κρασί
  • Λίγη ρίγανη
  • 2 κουτ.σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Λίγο θυμάρι
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα

Βήμα 2

Σοτάρουμε το μοσχάρι από όλες τις πλευρές και προσθέτουμε το κρεμμύδι

Βήμα 3

Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί για 2 λεπτά

Βήμα 4

Προσθέτουμε τις ντομάτες, νερό που να καλύπτει το φαγητό

Βήμα 5

Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τον μαϊντανό

Βήμα 6

Σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας

Βήμα 7

Ρίχνουμε ακόμα 1 λίτρο νερό και το μεταφέρουμε στη γάστρα

Βήμα 8

Προσθέτουμε τις χυλοπίτες και ψήνουμε για 20-25 λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία

Βήμα 9

Το μοσχάρι κρέας κοκκινιστό με χυλοπίτες στη γάστρα στο φούρνο είναι έτοιμο

 

Tips

  • Μπορείς να προσθέσεις τυρί που να λιώνει μέσα στη σάλτσα
Τύπος Συνταγής: ,
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 3
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

3 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή