Μοσχαρίσιες μπριζόλες στο τηγάνι

2014-04-30
Μοσχαρίσιες μπριζόλες στο τηγάνι
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 25m
  • Έτοιμη σε : 30m

Μια πολύ νόστιμη και παραδοσιακή συνταγή σπεσιαλιτέ της Καστοριάς, θα βρεις παρακάτω για να μαγειρέψεις μοσχαρίσιες μπριζόλες στο τηγάνι, όπως τις έφτιαχνε και τις περιγράφει η γιαγιά μου στο τετράδιο συνταγών της. Δοκίμασε να την φτιάξεις την συνταγή και στείλε μου τις εντυπώσεις σου.

Υλικά

  • 6 μπριζόλες μοσχαρίσιες
  • 100 γραμ. φρέσκο βούτυρο
  • λίγος μαϊντανός
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 6 κομμάτια βούτυρο μικρά για τηγάνισμα

Διαδικασία

Βήμα 1

Λιώνουμε στο τηγάνι το βούτυρο και μόλις κάψει ρίχνουμε τις μπριζόλες.

Βήμα 2

Τις τηγανίζουμε καλά και από τις δύο πλευρές.

Βήμα 3

Τις βγάζουμε από το τηγάνι, τις αλατοπιπερώνουμε και τις διατηρούμε ζεστές.

Βήμα 4

Όταν πρόκειται να τι σερβίρουμε, βάζουμε πάνω σε κάθε μπριζόλα ένα κομματάκι βούτυρο φρέσκο ανακατεμένο με το σκόρδο λιωμένο και το μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Βήμα 5

Οι μοσχαρίσιες μπριζόλες στο τηγάνι είναι έτοιμες και τις συνοδεύουμε με τηγανητές πατάτες ή πατατοκεφτέδες ή ότι άλλο επιθυμούμε.

Τύπος Συνταγής: ,
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(3.6 / 5)

3.6 5 5
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

5 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή