Μπακαλιαροκεφτέδες

2013-05-16
μπακαλιαροκεφτεδες
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 1:10 h
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 1:20 h

Μια υπέροχα νόστιμη συνταγή. Οι μπακαλιαροκεφτεδες είναι ιδανικό πιάτο για τα μικρά παιδιά που συνήθως δεν τους αρέσει το ψάρι. Έχουν καταπληκτική γεύση και όμορφο άρωμα. Ιδανικός μεζές και για ένα παγωμένο ουζάκι. Φυσικά συνδυάζεται υπέροχα με σκορδαλιά. Μην ξεχάσεις μόλις τους δοκιμάσεις να μου γράψεις εδώ παρακάτω τα σχόλιά σου.

 

Υλικά

  • 1 κιλό παστό μπακαλιάρο ξεψαχνισμένο
  • 1 κρεμμύδι πολτοποιημένο στο μπλέντερ
  • μισό ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
  • μισό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 2 αυγά
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • αλεύρι όσο πάρει

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζεις το μπακαλιάρο σε ένα μπωλ.

Βήμα 2

Προσθέτεις τ κρεμμύδι, το δυόσμο, τον άνηθο, λίγο αλάτι, πιπέρι και ανακατεύεις.

Βήμα 3

Προσθέτεις τα αυγά και όσο αλεύρι πάρει για να γίνει ένας πηχτός χυλός.

Βήμα 4

Το σκεπάζεις με μια μεμβράνη και το αφήνεις να ξεκουραστεί στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.

Βήμα 5

Τηγανίζεις κουταλιά, κουταλιά σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.

Βήμα 6

Βγάζεις σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν το λάδι.

Βήμα 7

Συγχαρητήρια οι μπακαλιαροκεφτεδες είναι έτοιμοι. Καλή όρεξη.

 

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 3
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

3 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή