Μπεζέδες εύκολοι, άσπροι και αφράτοι με ιταλική μαρέγκα

2015-06-26
Μπεζέδες εύκολοι, άσπροι και αφράτοι με ιταλική μαρέγκα
  • Σερβίρεις : 10
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 40m

Παρακάτω θα βρεις μια καταπληκτική συνταγή για να φτιάξεις τους μπεζέδες εύκολους, άσπρους και αφράτους με ιταλική μαρέγκα που είναι από τις καλύτερες προτάσεις για μπεζέδες που σου έχουμε κάνει. Είναι μια πολύ απλή πρόταση η οποία καταναλώνεται σαν γλυκάκι μετά το φαγητό αλλά και σαν μέρος άλλων γλυκών, όπως για παράδειγμα διάφορες τούρτες. Δοκίμασε να φτιάξεις την συνταγή αυτή και στείλε μου τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σου και μην ξεχνάς πως μπορείς να μοιραστείς οποιαδήποτε απορία και διευκρίνιση χρειαστείς κατά την ανάγνωση ή εκτέλεση της συνταγής.

Υλικά

  • 5 ασπράδια αυγών
  • 8 κουταλιές της σούπας κοφτές ζάχαρη άχνη
  • λίγα αμύγδαλα ξεφλουδισμένα

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζουμε σε λεκάνη τα ασπράδια και τις 8 κοφτές κουταλιές ζάχαρη και τα κάνουμε μαρέγκα.

Βήμα 2

Παίρνουμε μία μία κουταλιά από το μίγμα και τις βάζουμε σε ταψί.

Βήμα 3

Κανονίζουμε σε κουταλιές μεταξύ τους να απέχουν περίπου πέντε πόντους.

Βήμα 4

Τοποθετούμε επάνω στον κάθε μπεζέ και από μισό αμύγδαλο ξεφλουδισμένο.

Βήμα 5

Ψήνουμε σε πολύ μέτριο φούρνο.

Βήμα 6

Όταν τους βγάλουμε από το φούρνο πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη άχνη ζάχαρη.

Βήμα 7

Το γλυκό τρώγεται κρύο.

 

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή