Ντιπ τυριού για νάτσος

2014-03-12
Ντιπ τυριού για νάτσος
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 15m

Το καλύτερο ντιπ τυριού για νάτσος που γίνεται πολύ εύκολα και μπορείς να το σερβίρεις στους καλεσμένους σου και με τσιπς ή κριτσίνια!

Υλικά

  • 7 φέτες κίτρινο τυρί (γκούντα, τσένταρ)
  • 2 κουτ.σούπας βούτυρο
  • 2 κουτ.σούπας αλεύρι
  • 1 κούπα γάλα
  • Μισό κουτ.γλ.αλάτι

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά

Βήμα 2

Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε συνέχεια

Βήμα 3

Προσθέτουμε σιγά-σιγά το γάλα

Βήμα 4

Όταν πήξει προσθέτουμε το αλάτι και το τυρί

Βήμα 5

Βράζουμε μέχρι να λιώσει το τυρί περίπου για 10 λεπτά

Βήμα 6

Το ντιπ τυριού για νάτσος είναι έτοιμο!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(4.4 / 5)

4.4 5 5
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

5 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή