Ντοματοκεφτέδες με Κονκασέ

2013-05-11
ντοματοκεφτεδες με κονκασε
  • Σερβίρεις : 5
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 25m

Μια πολύ νόστιμη συνταγή ιδανική για το καλοκαίρι. Παρέα με ένα παγωμένο ουζάκι οι ντοματοκεφτεδες με κονκασε είναι ο πιο ταιριαστός μεζές. Σίγουρα όποιος τους δοκιμάσει θα ξετρελλαθεί με την υπέροχη γεύση τους και τα αρώματά τους. Συνοδεύεται πολύ καλά με κάποιο δροσερό ντιπ. Μην ξεχάσεις μόλις τους δοκιμάσεις να μου γράψεις εδώ παρακάτω τα σχόλιά σου.

 

Υλικά

  • 400 γραμμάρια ντοματάκια κονκασέ σε κονσέρβα
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 6 κουταλιές της σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα μπωλ βάζεις τα ντοματάκια με τα ζουμιά τους, το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το δυόσμο και αλατοπιπερώνεις.

Βήμα 2

Ανακατεύεις και προσθέτεις αλεύρι ανακατεύοντας με ένα κουτάλι, μέχρι να γίνει το μείγμα χυλός.

Βήμα 3

Ζεσταίνεις το ελαιόλαδο και τηγανίζεις τους κεφτέδες κουταλιά κουταλιά.

Βήμα 4

Βγάζεις σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν το λάδι.

Βήμα 5

Συγχαρητήρια οι ντοματοκεφτεδες με κονκασε είναι έτοιμοι. Καλή απόλαυση.

 

Tips

  • Μπορείς φυσικά να φτιάξεις αυτή τη συνταγή και με φρέσκια ντομάτα κομμένη κονκασέ.
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή