Ντοματόρυζο με φέτα και κάπαρη του Καλλίδη

2014-10-17
ντοματορυζο καλλιδης
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 15m
  • Έτοιμη σε : 20m

Μια πολύ εύκολη συνταγή, το ντοματόρυζο με φέτα και κάπαρη του Καλλίδη, είναι ένα καλοκαιρινό πιάτο που γίνεται γρήγορα και με απλά υλικά. Η νοστιμιά αυτού του πιάτου έγκειται στο γεγονός ότι για να γίνει κάτι νόστιμο δεν είναι ανάγκη να προσθέσουμε πολλά υλικά αλλά φρέσκα και νόστιμα λαχανικά. Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και σίγουρα θα γίνει από τις αγαπημένες σου!

Υλικά

  • Μισό φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 200 γρ. φέτα
  • 4 ώριμες ντομάτες τριμμένες
  • 1 φλιτζ. ρύζι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 1 ζωμός κότας
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα

Βήμα 2

Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια για 2-3 λεπτά

Βήμα 3

Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε

Βήμα 4

Προσθέτουμε ζεστό νερό και τον ζωμό

Βήμα 5

Ρίχνουμε τις ντομάτες και αλατοπιπερώνουμε

Βήμα 6

Σιγοβράζουμε μέχρι να μαγειρευτεί το ρύζι

Βήμα 7

Το ντοματόρυζο με φέτα και κάπαρη του Καλλίδη είναι έτοιμο

 

Tips

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή