Ομελέτα με σολωμό

2014-03-27
Ομελέτα με σολωμό
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 15m
  • Έτοιμη σε : 20m

Μια νόστιμη συνταγή για ομελέτα με σολωμό που είναι ιδανική για να σερβίρεις για βραδινό ή ένα γρήγορο μεσημεριανό.

Υλικά

  • 1 φιλέτο φρέσκο σολωμό
  • 1/4 κούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/4 κούπας πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • 6 αυγά
  • 1/4 κούπας τριμμένο τυρί
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Καθαρίζουμε τον σολωμό

Βήμα 2

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι

Βήμα 3

Προσθέτουμε τον σολωμό, το κρεμμύδι και τις πιπεριές

Βήμα 4

Τηγανίζουμε για λίγα λεπτά

Βήμα 5

Βγάζουμε από το τηγάνι και ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο

Βήμα 6

Χτυπάμε τα αυγά με αλάτι και πιπέρι

Βήμα 7

Ρίχνουμε το μείγμα και όταν ροδίσει η κάτω πλευρά αναποδογυρίζουμε

Βήμα 8

Προσθέτουμε τον σολωμό και το τυρί και διπλώνουμε την ομελέτα

Βήμα 9

Η ομελέτα με σολωμό είναι έτοιμη!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή