Ομελέτα με σπαράγγια

2014-02-09
Ομελέτα με σπαράγγια
  • Σερβίρεις : 1
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 15m

Η ομελέτα με σπαράγγια είναι ένας πολύ ωραίος και γευστικός τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου! Πολύ απλή στην παρασκευή της, αυτή η συνταγή σου προσφέρει ένα πλήρες γεύμα σε λίγα μόλις λεπτά! Αναμένουμε τα σχόλιά σου γι’αυτή τη συνταγή!

Υλικά

  • 2-3 αυγά
  • 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο γάλα
  • 4-6 σπαράγγια
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Τριμμένη παρμεζάνα για το γαρνίρισμα

Διαδικασία

Βήμα 1

Χτυπήστε τα αυγά με το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι.

Βήμα 2

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπαράγγια από κονσέρβα. Εναλλακτικά αν πάρετε φρέσκα, βράστε τα πρώτα για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.

Βήμα 3

Βάλτε στο τηγάνι ελαιόλαδο και τοποθετείστε τα σπαράγγια. Ψήστε τα για περίπου 30 δευτερόλεπτα.

Βήμα 4

Προσθέστε το μείγμα με τα αυγά και ψήστε την ομελέτα και από τις δύο πλευρές.

Βήμα 5

Σερβίρετέ τη με τριμμένη παρμεζάνα.

Βήμα 6

Η ομελέτα με σπαράγγια σας περιμένει στο πιάτο σας!

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(4 / 5)

4 5 4
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

4 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή