Ομελέτα με τόνο

2014-02-18
Ομελέτα με τόνο
  • Σερβίρεις : 1
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 3m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 7m
  • Έτοιμη σε : 10m

Μια χορταστική και θρεπτική ομελέτα με τόνο, ιδανική για πρωινό ή βραδινό! Γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά και είναι πολύ νόστιμη ενώ σε κρατάει αρκετές ώρες λόγω του τόνου.

Υλικά

  • 2 αυγά
  • Μισή κονσέρβα τόνο
  • Μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
  • Αλάτι –Πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ

Βήμα 2

Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι

Βήμα 3

Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε το κρεμμύδι

Βήμα 4

Ανακατεύουμε για 2 λεπτά

Βήμα 5

Προσθέτουμε τον τόνο

Βήμα 6

Προσθέτουμε τα αυγά

Βήμα 7

Αλλάζουμε πλευρά για να ψηθεί ομοιόμορφα

Βήμα 8

Η ομελέτα με τόνο είναι έτοιμη!

 

Tips

  • Μπορούμε να προσθέσουμε πιπεριά
  • Ταιριάζει με τυρί
  • Εάν σου αρέσουν οι ελιές μπορείς να τις προσθέσεις κομμένες στα δύο
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή