Ομελέτα με φέτα

2014-02-23
Ομελέτα με φέτα
  • Σερβίρεις : 1-2
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 2m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 12m

Μια ελληνική συνταγή για ομελέτα με φέτα, τέλεια για βραδινό αλλά και για πρωινό. Μπορεί να είναι αλμυρή αλλά θεωρείται ένα χορταστικό πιάτο για να ξεκινήσεις την μέρα σου.

Υλικά

  • 2 αυγά
  • Μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
  • ¼ κούπας φέτα σε κομμάτια
  • Ελαιόλαδο
  • Πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε μέτρια φωτιά τοποθετούμε ένα τηγάνι και λίγο ελαιόλαδο

Βήμα 2

Ρίχνουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε για 2 λεπτά

Βήμα 3

Εντωμεταξύ χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και ρίχνουμε λίγο πιπέρι

Βήμα 4

Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι

Βήμα 5

Αφήνουμε για 3 λεπτά

Βήμα 6

Γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και αφήνουμε για 1-2 λεπτά

Βήμα 7

Προσθέτουμε την φέτα και την ντομάτα

Βήμα 8

Διπλώνουμε την ομελέτα στη μέση

Βήμα 9

Η ομελέτα με φέτα είναι έτοιμη!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 3
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

3 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή