Ομελέτα φούρνου με σπανάκι

2014-02-27
Ομελέτα φούρνου με σπανάκι
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 30m
  • Έτοιμη σε : 45m

Ένα υγιεινός τρόπος για να φτιάξεις την ομελέτα σου με λαχανικά! Η συνταγή για ομελέτα φούρνου με σπανάκι μπορεί να σερβιριστεί σαν πρωινό αλλά και σαν βραδινό και είναι πεντανόστιμη.

Υλικά

  • 2-3 φέτες μπέικον
  • 8 αυγά
  • 2 κούπες φρέσκο σπανάκι
  • ¾ κούπας κότατζ τυρί
  • 1 κούπα τυρί τριμμένο
  • Αλάτι-Πιπέρι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κούπα μανιτάρια
  • 1 κούπα γάλα

Διαδικασία

Βήμα 1

Βράσε το σπανάκι μέχρι να μαλακώσει

Βήμα 2

Σε ένα τηγάνι βάλε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και το μπέικον μέχρι να ροδίσουν

Βήμα 3

Σε ένα μπολ ανακάτεψε τα αυγά με το γάλα

Βήμα 4

Πρόσθεσε τα τυριά, αλάτι και πιπέρι

Βήμα 5

Ρίξε τα λαχανικά σε ένα αντικολλητικό ταψάκι

Βήμα 6

Ρίξε από πάνω τα αυγά

Βήμα 7

Βάλε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς

Βήμα 8

Άφησε μέχρι να ψηθεί το αυγό περίπου για 20 λεπτά

Βήμα 9

Η ομελέτα φούρνου με σπανάκι είναι έτοιμη!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 3
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

3 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή