Πέρκα κοκκινιστή στο φούρνο

2015-08-10
Πέρκα κοκκινιστή στο φούρνο
  • Σερβίρεις : 2
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 30m
  • Έτοιμη σε : 40m

Ένα υπέροχο καλοκαιρινό πιάτο με ψάρι μου μυρίζει Ελλάδα σου παρουσιάζω μέσα από τη συνταγή για πέρκα κοκκινιστή στο φούρνο που παρουσιάζεται στη σελίδα παρακάτω. Πρόκειται για μία φοβερά εύκολη και οικονομική πρόταση καθώς τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις δεν είναι άλλα από κρεμμυδάκι, ντοματούλα, ψιλοκομένο μαϊντανό, το φιλέτο πέρκας και τέλος λίγη φρεσκοτριμμένη ρίγανη. Φυσικά σε περίπτωση που θέλεις να ακολουθήσεις τη δική σου παραλλαγή προσθέτοντας υλικά όπως το καρότο ή και κάποιο άλλο μυρωδικό τότε φυσικά και μπορείς να το κάνεις. Συνόδευσε το φαγητό αυτό με ένα ποτήρι από το αγαπημένο σου λευκό κρασί και καλή σου απόλαυση. Μη ξεχάσεις να μου στείλεις τα σχόλια και τις εντυπώσεις σου μέσα από το χώρο που θα βρεις κάτω κάτω στη σελίδα.

Υλικά

  • 1 φιλέτο πέρκα
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
  • 4 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
  • αλατοπίπερο
  • ρίγανη
  • 1/2 ματσάκι φρεσκοκομμένο μαϊντανό

Διαδικασία

Βήμα 1

Αρχικά πλένουμε πολύ καλά την πέρκα μας και σε περίπτωση που είναι κατεψυγμένη φροντίζουμε να την έχουμε αποψύξει νωρίτερα.

Βήμα 2

Τοποθετούμε το ψάρι λοιπόν σε ένα πυρέξ και από πάνω προσθέτω όλα μου τα υλικά μαζί με μισό ποτήρι νερό.

Βήμα 3

Ψήνουμε το φαγητό μας στους 180 βαθμούς για περίπου μισή ώρα και σερβίρουμε.

Βήμα 4

Καλή μας όρεξη.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή