Πέρκα στο αλουμινόχαρτο

2015-08-30
Πέρκα στο αλουμινόχαρτο
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 30m
  • Έτοιμη σε : 40m

Μέσα από τη σελίδα που ακολουθεί θα ανακαλύψεις μία υπέροχη συνταγή για ψάρι για να φτιάξεις πέρκα στο αλουμινόχαρτο αρωματική και πεντανόστιμη. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα εύκολη και υγιεινή πρόταση για την οποία θα χρειαστείς λίγα και οικονομικά υλικά μεταξύ των οποίων φιλέτα πέρκας, ρίγανη και δεντρολίβανο ως μυρωδικά, λεμόνι και λίγο σκορδάκι. Το ψάρι μαγειρεύεται στο αλουμινόχαρτο διατηρώντας τα ζουμιά του και κάνοντας το τελικό γευστικό αποτέλεσμα απίθανο. Μη διστάσεις να ακολουθήσεις την πρόταση μου συνοδεύοντάς τη με ένα ποτήρι καλό λευκό κρασί. Με χαρά θα περιμένω τα σχόλια και τις εντυπώσεις σου μέσα από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα βρεις στο κάτω μέρος της σελίδας.

Υλικά

  • 4 φιλέτα πέρκας
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 4 κουταλιές σούπας χυμός λεμόνι
  • 2 κλωνάρια δεντρολίβανο
  • 1 κουταλάκι ρίγανη
  • αλατοπίπερο

Διαδικασία

Βήμα 1

Για αρχή πλένουμε και αλατίζουμε πάρα πολύ καλά τα ψάρια μας.

Βήμα 2

Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας στο multi προκειμένου να πολτοποιηθούν και να μας δώσουν ένα ομοιογενές μείγμα.

Βήμα 3

Με το μείγμα αυτό θα μαρινάρουμε τις πέρκες μας για λίγη ώρα πριν τις τυλίξουμε σε 4 διαφορετικά κομμάτια από αλουμινόχαρτο.

Βήμα 4

Το μείγμα που τυχόν μας περισσέψει μπορούμε να το περιχύσουμε προαιρετικά επάνω από πατάτες ομοιόμορφα κομμένες, να τις ψήσουμε στο φούρνο ξεχωριστά και να συνοδεύσουμε με αυτές το φαγητό μας.

Βήμα 5

Τέλος ψήνουμε τα ψάρια μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου μισή ώρα.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή