Πέρκα φιλέτο με κρασί και μουστάρδα ψητή στο φούρνο

2015-09-08
Πέρκα με κρασί και μουστάρδα
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 35m
  • Έτοιμη σε : 45m

Ανακάλυψε μια από τις νοστιμότερες συνταγές με ψάρι για να φτιάξεις πέρκα με κρασί και μουστάρδα ακολουθώντας τη συνταγή που σου παραθέτω μέσα από τον ιστότοπό μας παρακάτω. Πρόκειται για μία υπέροχη γευστική πρόταση πολύ εύκολη στην παρασκευή της και αποτελούμενη από απλά και οικονομικά υλικά. Αναλυτικότερα ψήνεις το ψάρι σου σε προθερμασμένο φούρνο σε ταψί μαζί με τα υπόλοιπα υλικά για περίπου μισή ώρα και έτοιμο το φαγητό μας. Μη διστάσεις να ακολουθήσεις αυτή την υπέροχη γευστική πρόταση με τα καταπληκτικά αρώματα και να μου στείλεις τα σχόλια και τις εντυπώσεις σου μέσα από το χώρο που θα βρεις στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Υλικά

  • 1 κιλό πέρκα σε φέτες
  • 1/2 φλιτζάνι νερό
  • 1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
  • 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα ντιζόν
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • χυμό 1 λεμονιού
  • 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • αλατοπίπερο

Διαδικασία

Βήμα 1

Αρχικά ξεπαγώνουμε τα φιλέτα πέρκας, εάν πρόκειται για κατεψυγμένα, τα πλένουμε και τα στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί.

Βήμα 2

Στη συνέχεια αλατοπιπερώνουμε το ψάρι μας και τοποθετούμε τα φιλέτα σε ένα ταψί με λίγο ελαιόλαδο.

Βήμα 3

Παράλληλα αναμειγνύουμε τα υπόλοιπα υλικά στο multi και περιχύνουμε με το μείγμα αυτό το ψάρι μας αφήνοντας το να ψηθεί για περίπου 30 λεπτά.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή