Πέστροφα μαρινάτη με γιαούρτι στο αλουμινόχαρτο

2014-09-29
πεστροφα μαρινατη με γιαουρτι
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 30m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 50m

Μια πολύ νόστιμη συνταγή για πέστροφα μαρινάτη με γιαούρτι στο αλουμινόχαρτο, πολύ εύκολη και εντυπωσιακή! Γίνεται εύκολα και περιλαμβάνει αρκετά μυρωδικά που δίνουν ιδιαίτερη γεύση στο ψάρι χωρίς όμως να κλέβουν από τη νοστιμιά του! Δοκίμασε αυτή τη συνταγή σε ένα επίσημο τραπέζι και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις

Υλικά

  • 4 φιλέτα πέστροφα
  • 3 κουτ.σούπας μείγμα από κόλιανδρο, κύμινο, κουρκουμά, πιπέρι, σκόρδο σε σκόνη και κάρυ
  • 1,5 κουτ.σούπας γιαούρτι
  • 2 κουτ.γλ. χυμός λεμόνι
  • Αλάτι

Διαδικασία

Βήμα 1

Στρώνουμε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί

Βήμα 2

Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι με το κόλιανδρο, κάρυ, κουρκουμά, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και κύμινο

Βήμα 3

Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε καλά

Βήμα 4

Τοποθετούμε τις πέστροφες στο ταψί και αλείφουμε με το μείγμα

Βήμα 5

Το αφήνουμε σε κρύο σημείο για μισή ώρα

Βήμα 6

Κλείνουμε το αλουμινόχαρτο σε πακέτο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά

Βήμα 7

Η πέστροφα μαρινάτη με γιαούρτι στο αλουμινόχαρτο είναι έτοιμη!

 

Tips

  • Μπορείς να προσθέσεις τσίλι
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή