Πίτσα με αντζούγιες και ελιές

2014-09-15
πιτσα με αντζουγιες
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 15m

Μια πολύ καλή συνταγή για να φτιάξεις πίτσα με αντζούγιες  και ελιές, μια πολύ νόστιμη συνταγή που θα αρέσει ακόμα και σε αυτούς που δεν τις προτιμούν στο φαγητό. Είτε έχεις έτοιμη βάση είτε την φτιάξεις μόνος σου, είναι τόσο νόστιμη που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει. Μπορείς να την ετοιμάσεις για ένα βραδινό στο σπίτι ή και για τους φίλους σου! Καλή επιτυχία!

Υλικά

  • 1 κονσέρβα αντζούγιες
  • 120 γρ. ελιές κομμένες στη μέση
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
  • 1 πρέζα ρίγανη
  • 3/4 κούπας τριμμένη μοτσαρέλα
  • Λίγο σάλτσα ντομάτας (προαιρετικά)
  • βάση για πίτσα

Διαδικασία

Βήμα 1

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς

Βήμα 2

Βάζουμε την βάση την πίτσας σε ταψί με λαδόκολλα

Βήμα 3

Προσθέτουμε σάλτσα ντομάτας αν έχουμε και το ελαιόλαδο

Βήμα 4

Ρίχνουμε το σκόρδο, τη ρίγανη, τη μοτσαρέλα

Βήμα 5

Βάζουμε τις αντζούγιες από πάνω και τις ελιές

Βήμα 6

Ψήνουμε για 10-12 λεπτά

Βήμα 7

Η πίτσα με αντζούγιες και ελιές είναι έτοιμη

 

Tips

  • Αν έχεις ετοιμάσει αντζούγιες ή έχεις γαύρο παστό μπορείς να τα χρσιμοποιήσεις
Τύπος Συνταγής: ,
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή