Παγωτό ανανά

2015-06-27
Παγωτό ανανά
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 0m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 0m
  • Έτοιμη σε : 0m

Παρακάτω στη σελίδα που ακολουθεί σου προτείνω να φτιάξεις σπιτικό παγωτό ανανά, μία τέλεια δροσερή πρόταση για το καλοκαίρι και ένα από τα πιο ιδιαίτερα παγωτά που έχεις δοκιμάσει. Χρησιμοποιήσε τα πιο αγνά υλικά σου και δημιούργησε ένα ελαφρύ, υγιεινό και άκρως γευστικό γλυκό, που μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Εγώ φτιάχνω κάθε καλοκαίρι το συγκεκριμένο παγωτό γιατί αφενός ξετρελαίνεται η οικογένεια μου και αφετέρου είναι φτιαγμένο με αγάπη, μεράκι και κυρίως με τα πιο αγνά υλικά, που εγώ θα έχω επιλέξει. Θα χαρώ να ακολουθήσεις την πρότασή μου και να μου στείλεις σχόλια και εντυπώσεις στο χώρο που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας.

Υλικά

  • 250 γραμ. φρέσκο ανανά
  • 1 κουτί φυτική κρέμα
  • 1/2 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 60 γραμ. μέλι
  • 150 γραμ. γάλα
  • 350 γραμ. κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά

Διαδικασία

Βήμα 1

Αρχικά πολτοποιούμε στο μπλέντερ τον καθαρισμένο ανανά μαζί με το μέλι και βάζζουμε το είγμα μας στο ψυγείο να κρυώσει.

Βήμα 2

Στη συνέχεια χτυπάμε στο μίξερ όλα μαζί τα υπόλοιπα υλικά μου μέχρι να ομοιογενοποιηθούν και να γίνουν παχύρευστη κρέμα.

Βήμα 3

Τέλος προσθέτουμε και το μείγμα του ανανά που βγάζουμε από το ψυγείο και αναμειγνύουμε καλά.

Βήμα 4

Αν έχουμε παγωτομηχανή ψύχουμε το παγωτό μας εκεί διαφορετικά το τοποθετούμε σε ένα δοχείο παγωτού και το καταψύχουμε για 2 ώρες, ενώ αμέσως μετά το βγάζουμε από την κατάψυξη και το ξαναχτυπάμε στο μίξερ να αφρατέψει και ξανά το καταψύχουμε για άλλες 2 ώρες.

Βήμα 5

Μπορούμε να ακολουθήσουμε τη διαδικασία αυτή ακόμη 2 φορές μέχρι να αφρατέψει καλά το παγωτό μας πριν το σερβίρουμε.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή