Παγωτό παρφέ σοκολάτα εύκολο με κρέμα γάλακτος και ξηρούς καρπούς

2015-06-25
Παγωτό παρφέ σοκολάτα
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 0m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 0m
  • Έτοιμη σε : 0m

Στη σελίδα παρακάτω σου παραθέτω με μεγάλη μου χαρά ίσως την πιο αγαπημένη μου συνταγή για παγωτό για να φτιάξεις σπιτικό παγωτό παρφέ σοκολάτα εύκολο με κρέμα γάλακτος και ξηρούς καρπούς. Πρόκειται για ένα γλυκό με πλούσια, γεμάτη γεύση αρκετά σοκολατένιο και ιδανικό για κάθε εποχή του χρόνου. Μπορείς να το σερβίρεις ως επιδόρπιο μετά από οποιοδήποτε γεύμα και συνδυάζεται με ξύσμα σοκολάτας, με το αγαπημένο σου σιρόπι, καθώς και ξηρούς καρπούς. Το μόνο που χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις είναι το μεράκι σου και τα πιο αγνά υλικά σου. Είναι μία πολύ εύκολη και γρήγορη πρόταση την οποία περιμένω να δοκιμάσεις και να μου στείλεις τα σχόλια και τις εντυπώσεις σου για το γευστικό αποτέλεσμα μέσα από το χώρο που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας.

Υλικά

  • 250 γραμ. κουβερτούρα
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 650 ml κρέμα γάλακτος
  • 150 ml γάλα
  • 1 μικρή χούφτα αμύγδαλα (προαιρετικά)

Διαδικασία

Βήμα 1

Αρχικά ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με τη κουβερτούρα σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά.

Βήμα 2

Παράλληλα χτυπάμε στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγύ.

Βήμα 3

Μόλις το μείγμα της κατσαρόλας ομοιογενοποιηθεί το αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.

Βήμα 4

Αφού κρυώσει το μείγμα μας το χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το ζαχαρούχο γάλα για 1 λεπτό.

Βήμα 5

Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα στον κάδο του μίξερ με τη σαντιγύ και ανακατεύουμε αφού προσθέσουμε και τα αμύγδαλα.

Βήμα 6

Αδειάζουμε το μείγμα του μίξερ σε ένα μπόλ και καταψύχουμε για 10 ώρες.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή