Παγωτό τσιζκέικ φράουλα με ζαχαρούχο γάλα

2015-07-25
Παγωτό τσιζκέϊκ φράουλα
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 0m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 0m
  • Έτοιμη σε : 0m

Η οικογένειά μου χαρακτηρίζει την παρακάτω πρόταση μου για παγωτό τσιζκέϊκ φράουλα με ζαχαρούχο γάλα, ως την πιο επιτυχημένη γευστικά συνταγή μου για παγωτό που την φτιάχνουμε ακόμα και τον χειμώνα. Εγώ απλά σου παραθέτω τη συνταγή για ένα υπέροχο γλυκό που συνδυάζει την έννοια του παγωτού και του πολυαγαπημένου σε όλους μας τσιζκέϊκ με τον καλύτερο και πιο γευστικό τρόπο. Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι απλά και ο τρόπος παρασκευής του πολύ εύκολος. Το φρούτο που επιλέγω εγώ για να αρωματίσω και να δώσω τη γεύση του στο παγωτό μου είναι οι φράουλες καθώς τις λατρεύω, ώστοσο εσύ μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε άλλο φρούτο επιθυμείς όπως για παράδειγμα βατόμουρα, κράνα κλπ. Ακολούθησε την πρόταση μου και είμαι σίγουρη πως θα εντυπωσιάσεις. Εάν έχεις τυχόν απορίες ή θέλεις να μοιραστείς μαζί μου τις εντυπώσεις σου στείλε μου μήνυμα στο χώρο που θα βρεις στο κάτω μέρος της σελίδας.

Υλικά

  • 1 συσκευασία ζαχαρούζο γάλα
  • 250 γραμ. φυτική κρέμα morfat
  • 200 γραμ. τυρί κρέμα ψυγείου
  • 500 γραμ. φράουλες
  • 200 γραμ. μπισκότα digestive
  • 2 κουταλιές βούτυρο
  • 2 κουταλιές χυμό λεμόνι

Διαδικασία

Βήμα 1

Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το τυρί κρέμα μαζί με τη φυτική κρέμα και στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούζο γάλα μαζί με το χυμό λεμονιού μέχρι να γίνουν μία πηχτή κρέμα όλα τα υλικά μου.

Βήμα 2

Στο multi χτυπάμε τα μπισκότα μαζί με το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να γίνουν σαν βρεγμένη άμμος.

Βήμα 3

Πολτοποιούμε στο multi τη μισή ποσότητα φράουλες αφού φυσικά τις έχουμε πλύνει καλά προηγουμένως και προσθέτουμε τον πολτό στον κάδο του μίξερ με την κρέμα, ανακατεύοντας καλά.

Βήμα 4

Τις υπόλοιπες φράουλες τις κόβουμε κομματάκια και τις ρίχνουμε και αυτές στο μίξερ ανακατεύοντας με μία σπάτουλα.

Βήμα 5

Τέλος ρίχνουμε και το μείγμα των μπισκότων στο μίξερ και ανακατεύουμε με τη σπάτουλα για να ενωθούν καλά τα υλικά.

Βήμα 6

Μεταφέρουμε το μείγμα παγωτού σε κατάλληλο δοχείο και καταψύχουμε για τουλάχιστον 6 ώρες πριν καταναλώσουμε.

Τύπος Συνταγής: ,
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή