Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι, μαγιονέζα και καρύδια

2013-05-12
παντζαροσαλατα με γιαουρτι και καρυδια
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 30m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 40m

Μια διαφορετική και πάρα πολύ νόστιμη σνταγή. Η παντζαροσαλατα με γιαουρτι, μαγιονέζα και καρυδια θα σε συναρπάσει με το υπέροχο χρώμα της μα και με την καταπληκτική της γεύση. Σίγουρα όποιος τη δοκιμάσει θα τη λατρέψει. Δοκίμασε να φτιάξεις αυτή τη συνταγή και μετά μην ξεχάσεις να μου γράψεις εδώ παρακάτω στη σελίδα τα σχόλιά σου.

 

Ingredients

  • 500 γραμμάρια παντζάρια χωρίς τα φύλλα βρασμένα σε αλατισμένο νερό
  • 200 γραμμάρια καρυδόψιχα χοντροκομμένη
  • 1/4 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 250 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
  • 150 γραμμάρια μαγιονέζα
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • ελαιόλαδο

Method

Step 1

Ξεφλουδίζεις τα παντζάρια, τα κόβεις σε κυβάκια και τα βάζεις σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν καλά.

Step 2

Πολτοποιείς στο μπλέντερ το σκόρδο και προσθέτεις το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το λάδι, αλάτι και πιπέρι.

Step 3

Τα χτυπάς πολύ καλά και τα βάζεις στο ψυγείο για λίγο να δέσουν.

Step 4

Σε ένα μπωλ βάζεις τα παντζάρια, το μαϊντανό και τα καρύδια και ανακατεύεις.

Step 5

Περιχύνεις με τη σάλτσα και ανακατεύεις καλά.

Step 6

Συγχαρητήρια η παντζαροσαλατα με γιαουρτι, μαγιονέζα και καρυδια είναι έτοιμη να την απολαύσεις. Καλή όρεξη.

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(3.3 / 5)

3.3 5 3
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

3 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή

Leave a Reply