Παντζαροσαλάτα με Γιαούρτι και Καρύδια

2013-05-12
παντζαροσαλατα με γιαουρτι και καρυδια
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : PT30M 30'
  • Χρόνος Μαγειρέματος : PT10M 10'
  • Έτοιμη σε : PT40M 40'

Μια διαφορετική και πάρα πολύ νόστιμη σνταγή. Η παντζαροσαλατα με γιαουρτι και καρυδια θα σε συναρπάσει με το υπέροχο χρώμα της μα και με την καταπληκτική της γεύση. Σίγουρα όποιος τη δοκιμάσει θα τη λατρέψει. Δοκίμασε να φτιάξεις αυτή τη συνταγή και μετά μην ξεχάσεις να μου γράψεις εδώ παρακάτω στη σελίδα τα σχόλιά σου.

 

Ingredients

  • 500 γραμμάρια παντζάρια χωρίς τα φύλλα βρασμένα σε αλατισμένο νερό
  • 200 γραμμάρια καρυδόψιχα χοντροκομμένη
  • 1/4 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 250 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
  • 150 γραμμάρια μαγιονέζα
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • ελαιόλαδο

Method

Step 1

Ξεφλουδίζεις τα παντζάρια, τα κόβεις σε κυβάκια και τα βάζεις σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν καλά.

Step 2

Πολτοποιείς στο μπλέντερ το σκόρδο και προσθέτεις το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το λάδι, αλάτι και πιπέρι.

Step 3

Τα χτυπάς πολύ καλά και τα βάζεις στο ψυγείο για λίγο να δέσουν.

Step 4

Σε ένα μπωλ βάζεις τα παντζάρια, το μαϊντανό και τα καρύδια και ανακατεύεις.

Step 5

Περιχύνεις με τη σάλτσα και ανακατεύεις καλά.

Step 6

Συγχαρητήρια η παντζαροσαλατα με γιαουρτι και καρυδια είναι έτοιμη να την απολαύσεις. Καλή όρεξη.

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(3.3 / 5)

3.3 5 3
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

3 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπαρμπουνι φιλετο στο φουρνο

    Μπαρμπούνι φιλέτο στο φούρνο

  • γιουβετσι με περκανδριτσα

    Πεσκανδρίτσα γιουβέτσι με κριθαράκι

  • τσιπουρα με φασολακια

    Τσιπούρα κατεψυγμένη με φασολάκια

  • σπαγγετι με μελανι σουπιας

    Σπαγγέτι με μελάνι σουπιάς

  • σφυριδα φιλετο στο φουρνο

    Σφυρίδα φέτα φιλέτο ψητή στο φούρνο

Σχόλια για τη συνταγή

Γράψε ένα Σχόλιο

Pinterest
Email
Print