Παντζαροσαλάτα με μήλα ξινόμηλα και γιαούρτι

2013-05-31
παντζαροσαλατα με ξινομηλα
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 30m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 40m

Μια πολύ νόστιμη και με υπέροχο χρώμα σαλάτα για να προσφέρεις σε αυτούς που αγαπάς. Όλοι θα ενθουσιαστούν με την υπέροχη γεύση της παντζαροσαλατας με μήλα ξινόμηλα και γιαούρτι. Πολύ απολαυστική σαλάτα με γλυκιά γεύση που μπορείς να την συνδυάσεις με πολλά υπέροχα πιάτα κρεατικών καθώς και ψαρικών. Δοκίμασε αυτή την παντζαροσαλάτα και μετά γράψε μου εδώ παρακάτω στη σελίδα τα σχόλιά σου.

 

Υλικά

  • 4 παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε κομμάτια (μόνο οι βολβοί)
  • 1 ξινόμηλο κομμένο σε μισοφέγγαρα
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
  • 200 ml ξύδι με εστραγκόν
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζεις σε ένα μπωλ τα παντζάρια και τα μαρινάρεις στο ξύδι για 5 λεπτά.

Βήμα 2

Τα σουρώνεις και τα βάζεις σε ένα μπωλ μαζί με το μήλο.

Βήμα 3

Ανακατεύεις σε ένα μπωλάκι τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνεις με αυτά τη σαλάτα.

Βήμα 4

Ανακατευεις καλά να πάει παντού η σως.

Βήμα 5

Συγχαρητήρα η παντζαροσαλατα με μήλα ξινόμηλα και γιαούρτι είναι έτοιμη. Καλή απόλαυση.

 

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 3
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

3 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή