Παντζαρόσουπα

2014-03-21
Παντζαρόσουπα
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 40m
  • Έτοιμη σε : 45m

Μια απλή και πεντανόστιμη παντζαρόσουπα που μπορείς να φτιάξεις εύκολα. Πρόκειται για ένα χρωματιστό πιάτο που πάντα εντυπωσιάζει και φτιάχνεται χωρίς πολύ κόπο.

Υλικά

  • 250γρ. (περίπου 2) πατζάρια καθαρισμένα
  • 1 μεγάλο καρότο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κούπα τριμμένο λάχανο
  • 2 κούπες ζωμό βοδινού
  • 1 κουτ.σούπας βούτυρο
  • 1 κουτ.σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί
  • Αλάτι-Πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα παντζάρια, το κρεμμύδι και το καρότο

Βήμα 2

Βάζουμε νερό να τα καλύψει και βράζουμε για 20 λεπτά

Βήμα 3

Προσθέτουμε το λάχανο, το βούτυρο, τον ζωμό, ξύδι και αλάτι

Βήμα 4

Βράζουμε για άλλα 20 λεπτά με σκεπασμένη κατσαρόλα

Βήμα 5

Στο τέλος ρίχνουμε πιπεράκι

Βήμα 6

Η παντζαρόσουπα είναι έτοιμη!

 

Tips

  • Γαρνίρισε με μια κουταλιά γιαούρτι σε κάθε πιάτο
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή