Παραδοσιακή κακαβιά

2014-06-09
παραδοσιακη κακαβια
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 25m

Μια πολύ εύκολη συνταγή για να φτιάξεις παραδοσιακή κακαβιά που θα αρέσει σε όλους. Δοκιμάστε την!

Υλικά

  • 4 ποτήρια νερό
  • 2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
  • 2 ντομάτες κομμένες
  • Ελαιόλαδο
  • 1,5 κιλό μικρά ψάρια (πέρκα, σκάροι, χάνοι)
  • Χυμός λεμονιού
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 4 καρότα σε ροδέλες
  • Μισό κιλό πατάτες κομμένες(προαιρετικά)

Διαδικασία

Βήμα 1

Βράζουμε το νερό στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τα λαχανικά

Βήμα 2

Βράζουμε για 10 λεπτά

Βήμα 3

Αλατίζουμε τα ψάρια και περιχύνουμε με χυμό λεμονιού

Βήμα 4

Προσθέτουμε τα ψάρια στην κατσαρόλα, ελαιόλαδο και πιπέρι

Βήμα 5

Βράζουμε για ακόμα 10 λεπτά

Βήμα 6

Η παραδοσιακή κακαβιά είναι έτοιμη!

 

Tips

  • Χρησιμοποίησε διαφορετικά είδη μικρών ψαριών για να γίνει νόστιμη!
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή