Παστουρμαδόπιτα με κασέρι και σφολιάτα (της Αργυρώς)

2015-02-17
παστουρμαδοπιτα με κασερι
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 30m
  • Έτοιμη σε : 40m

Μια εντυπωσιακή συνταγή για να φτιάξετε παστουρμαδόπιτα με κασέρι και σφολιάτα (της Αργυρώς). Ένα πιάτο που μπορείτε να σερβίρεται σαν ορεκτικό σε ένα τραπέζι ή να το απολαύσετε σαν σνακ. Κόψτε το σε μικρά κομμάτια αφού πολλοί το βρίσκουν κάπως βαρύ σαν φαγητό και σερβίρετε σε ένα μπουφέ. Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

Υλικά

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 3 κούπες κασέρι τριμμένο
  • 10 φέτες παστουρμά
  • Λίγο σάλτσα ντομάτας

Διαδικασία

Βήμα 1

Ανοίγουμε τη σφολιάτα και αλείφουμε με σάλτσα ντομάτας

Βήμα 2

Βάζουμε από πάνω τον παστουρμά και το κασέρι

Βήμα 3

Τυλίγουμε σε ρολό ή σκεπάζουμε στη μέση

Βήμα 4

Αλείφουμε με λίγο νερό να κολλήσει και ψήνουμε στους 170

Βήμα 5

Η παστουρμαδόπιτα με κασέρι και σφολιάτα (της Αργυρώς) είναι έτοιμη

 

Tips

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή