Πατζαροσαλάτα με Γιαούρτι και Σκόρδο

2013-05-27
πατζαροσαλατα με γιαουρτι και σκορδο
  • Σερβίρεις : 2
  • Χρόνος Προετοιμασίας : PT5M 5'
  • Χρόνος Μαγειρέματος : PT30M 30'
  • Έτοιμη σε : PT35M 35'

Μια πολύ δροσερή και νόστιμη συνταγή. Η πατζαροσαλατα με γιαουρτι και σκορδο σίγουρα θα αρέσει σε όποιον τη δοκιμάσει. Η καταπληκτική της γεύση σε συνδυασμό με το υπέροχο χρώμα της την καθιστούν ιδανικό πιάτο για κάθε τραπέζι. Δοκίμασε κι εσύ να φτιάξεις αυτή τη συνταγή και μετά μην ξεχάσεις να μου γράψεις τα σχόλιά σου εδώ παρακάτω στη σελίδα.

 

Ingredients

  • 6-8 πατζάρια ξεφλουδισμένα, βρασμένα σε αλατισμένο νερό και κομμένα σε κυβάκια
  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι
  • αλάτι
  • μισό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

Method

Step 1

Σε ένα μπωλ βάζεις τα πατζάρια και το σκόρδο.

Step 2

Προσθέτεις το γιαούρτι, αλάτι αν χρειάζεται και ανακατεύεις καλά.

Step 3

Τέλος ρίχνεις τον άνηθο και ανακατεύεις.

Step 4

Συγχαρητήρια η πατζαροσαλατα με γιαουρτι και σκορδο είναι έτοιμη. Καλή απόλαυση.

 

Tips

  • Μπορείς αν προτιμάς αντί για άνηθο να βάλεις λίγη ρίγανη για άρωμα.
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 4
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

4 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή

Σχετικές Συνταγές:
  • μυδια σαγανακι με ντοματα και φετα

    Μύδια φρέσκα σαγανάκι με κόκκινη σάλτσα ντομάτας και φέτα

  • σολομος με πατατες στο φουρνο

    Σολωμός φέτα πλακί με πατάτες ή γλυκοπατάτες και δενδρολίβανο στο φούρνο

  • γαυρος μαρινατος με λεμονι και ξυδι

    Γαύρος μαρινάτος γρήγορος με χοντρό αλάτι, λεμόνι και ξύδι

  • πεστροφα με σαλτσα μουσταρδας

    Πέστροφα με σάλτσα μουστάρδας

  • φρεσκος τονος στο φουρνο

    Ψάρι φιλέτο φρέσκου τόνου ψητό στο φούρνο

Σχόλια για τη συνταγή

Γράψε ένα Σχόλιο

Pinterest
Email
Print