Πατζαροσαλάτα με Γιαούρτι και Σκόρδο

2013-05-27
πατζαροσαλατα με γιαουρτι και σκορδο
  • Σερβίρεις : 2
  • Χρόνος Προετοιμασίας : PT5M 5'
  • Χρόνος Μαγειρέματος : PT30M 30'
  • Έτοιμη σε : PT35M 35'

Μια πολύ δροσερή και νόστιμη συνταγή. Η πατζαροσαλατα με γιαουρτι και σκορδο σίγουρα θα αρέσει σε όποιον τη δοκιμάσει. Η καταπληκτική της γεύση σε συνδυασμό με το υπέροχο χρώμα της την καθιστούν ιδανικό πιάτο για κάθε τραπέζι. Δοκίμασε κι εσύ να φτιάξεις αυτή τη συνταγή και μετά μην ξεχάσεις να μου γράψεις τα σχόλιά σου εδώ παρακάτω στη σελίδα.

 

Ingredients

  • 6-8 πατζάρια ξεφλουδισμένα, βρασμένα σε αλατισμένο νερό και κομμένα σε κυβάκια
  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι
  • αλάτι
  • μισό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

Method

Step 1

Σε ένα μπωλ βάζεις τα πατζάρια και το σκόρδο.

Step 2

Προσθέτεις το γιαούρτι, αλάτι αν χρειάζεται και ανακατεύεις καλά.

Step 3

Τέλος ρίχνεις τον άνηθο και ανακατεύεις.

Step 4

Συγχαρητήρια η πατζαροσαλατα με γιαουρτι και σκορδο είναι έτοιμη. Καλή απόλαυση.

 

Tips

  • Μπορείς αν προτιμάς αντί για άνηθο να βάλεις λίγη ρίγανη για άρωμα.
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 4
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

4 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή

Σχετικές Συνταγές:
  • κριθαροτο με κοτοπουλο και πιπεριες

    Κριθαρότο με κοτόπουλο και πιπεριές

  • μυδια με σκορδο και κρασι

    Μύδια με βούτυρο, σκόρδο και κρασί ψητά στο γκριλ

  • καλαμαρακια γεμιστα με τυρια στο φουρνο

    Καλαμαράκια φρέσκα γεμιστά με τυριά ψητά στο φούρνο με σάλτσα ντομάτας

  • ρεγγα με φασολαδα

    Ρέγγα ψάρι με φασολάδα

  • πεστροφα με λαχανικα

    Πέστροφα με μαρινάδα και λαχανικά

Σχόλια για τη συνταγή

Γράψε ένα Σχόλιο

Pinterest
Email
Print