Πατζαροσαλάτα της Αργυρώς

2014-04-13
Πατζαροσαλάτα Αργυρώς
  • Σερβίρεις : 6-8
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 5m
  • Έτοιμη σε : 20m

Μια μοναδική και πάρα πολύ νόστιμη και γευστική συνταγή για να μαγειρέψεις πατζαροσαλάτα της Αργυρώς θα βρεις παρακάτω για να την δοκιμάσεις και να μοιραστείς μαζί μου τις εντυπώσεις σου και τα σχόλια σου.

Υλικά

  • 2 κιλά παντζάρια
  • 3 - 4 σκελίδες σκόρδο
  • λάδι
  • ξύδι
  • αλάτι

Διαδικασία

Βήμα 1

Καθαρίζουμε τα παντζάρια και κόβουμε τα κεφάλια τους.

Βήμα 2

Βράζουμε σε αλατισμένο νερό πρώτα τα φύλλα τους και κατόπιν τα γούλια.

Βήμα 3

Τα βάζουμε σε τρυπητό να στραγγίσουν.

Βήμα 4

Όταν κρυώσουν, τα ξεφλουδίζουμε, τα βάζουμε σε πιατέλα (στη μέση τα χόρτα και γύρω - γύρω τα παντζάρια) κομμένα σε στρογγυλές φέτες.

Βήμα 5

Κόβουμε ψιλά - ψιλά το σκόρδο, το ανακατεύουμε με λάδι - ξύδι και περιχύνουμε τα παντζάρια.

Βήμα 6

Η πατζαροσαλάτα της Αργυρώς είναι έτοιμη για να την σερβίρουμε και να την απολαύσουμε.

 

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(3.5 / 5)

3.5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή